The Single Best Strategy To Use For درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس
The Single Best Strategy To Use For درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس
Blog Article
سیستم انتقال عصبی: این سیستم مسئول کنترل فشارخون و ضربان قلب است.
افت فشار خون بعد از غذاخوردن در بین افراد مسن، خصوصاً آنهایی که فشار خون بالا، دیابت یا بیماری پارکینسون دارند، رایجتر است.
انسولین فرایندهایی که باعث تجمع کتون در خون شما شده است را معکوس کرده و همراه دریافت مایعات و الکترولیت ها، انسولین نیز معمولا از طریق وریدی به شما تزریق خواهد شد.
اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟
زمانی که واکسن تزریق شده به بدن به صورت آنتیبادی باشد، در بدن ایمنی غیر فعال ایجاد میکند که طول عمر آن بسیار کوتاه است در حالی که معمولا در واکسنها از سلولهای ضعیف شده یا آنتیژنهای پاتوژنها استفاده میکنند که به ایمنی حاصل از آن، ایمنی فعال میگویند و گفتنی است که ایمنی فعال دوام بسیار بیشتری دارد.
دانستن مقدار نرمال و طبیعی قند خون بسیار پر اهمیت است و موجب شناخت بازه سطوح گلوکز خون شده و به کنترل دیابت بسیار کمک می کند.
البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.
عوامل محیطی مانند گرما، خستگی شدید، خوابیدن زیاد، افت فشارخون ناگهانی و افزایش فشارخون هنگام تغییر وضعیت بدن
بیماری پیسی که با نام ویتیلیگو (واژهی پزشکی این اختلال پوستی) نیز خطاب میشود، سبب پدیدار شدن لکه های سفید به طور ناگهانی و بدون الگوی خاصی روی پوست میشود. این لکه های سفید که محدود به جای خاصی از بدن نیستند، میتوانند روی پوست صورت، دستها، بازوها، ساق پا و غیره پدیدار شوند، و ممکن درمان بیماری خود ایمنی با دارو است ظاهر بسیار زشتی داشته باشند.
مغز استخوان: بافت نرم و اسفنج شکلی است که در حفرههای استخوانی یافت میشود.
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
شامل مواد غذایی مفید از جمله انواع ویتامینها، مواد معدنی، کلسیم، آهن، منیزیوم، آمینو اسیدها و سلنیوم است.
سیستم ایمنی بدن برای بقای انسان ضروری است. این سیستم، بدن را در برابر مهاجمان بیرونی مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و توکسینها (مواد سمی تولید شده توسط میکروبها) محافظت میکند.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی